1

IconClean Master Android cihazınızda kullanmadığınız, kalıntı dosyaları, arama geçmişini ve gereksiz uygulamaları temizler. Bu sayede telefonuzun performansını arrtırabilir, pil ömrünü uzatabilirsiniz.

Özellikler:

[Geçmiş Silici] size önbellekleri ve kalıntı dosyaları temizlemek için harika bir yardımcı. Biriken yüzlerce MB kalıntı dosyaları tek dokunuşta siler. Telefonunuzu sadeleştirin.

[Gizlilik] uygulamaları her Android kullanıcısı için önemli bir mevzu. Clean Master geçmişi sil modülü ile mesajlarınızı siler ve ayrıca Wechat, Whatsapp, Spotify, Pinterest, Line vb. gibi tarayıcı verilerini, pano verilerini ve diğer birçok uygulama geçmişi verilerini silmenize yardımcı olur.

[Görev Sonlandırıcı] ile arka planda çalışıp, sistemde sadece RAM 'i işgal eden, pil ömrünü boşa harcayan uygulamaları bulup sonlandırır. Root gerekli değildir, ancak Görev Sonlandırı 'cıya Root izni verilmişse, daha iyi çalışır.

[Uygulama Yöneticisi] tek dokunuşta uygulama kaldırmaya yardımcı olur. Apk dosyalarınızı SD karta yedekler, bu sayede daha sorna apk kurucu kullanarak yeniden yükleyebilirsiniz.


Facebook: https://www.facebook.com/ksmobilenet
Twitter: https://twitter.com/ksmobileinc



Yorum Gönder

 
Top