0

Flippy Bird

Flappy Bird çılgınlığı peşimizi bırakmayacak gibi. Her gün mutlaka hakkında bir haber, bir tweet ya da benzer bir şey görür olduk. Asıl oyunun storelardan kaldırılması ile bir çok kullanıcının çılgına döndüğü oyununun alternatifleri de karşımıza çıkan bu haberlerden birisi.

Flippy Bird oyunumuz aynı Flappy Bird gibi hazırlanmış oyundur. Görsel bakımdan daha iyileştirilmiş şekilde hazırlanmış olan bu oyun android işletim sistemli mobil araçlar için özel olarak hazırlanmıştır. Tamamen ücretsiz bir şekilde indirip kısıtlama olmadan oynayabileceğiniz Flippy Bird oyunumuzda bronz madalyadan altın madalyaya kadar giden yolda olacaksınız.

Sizi hem strese sokacak hem de macera dolu bir eğlence ile deneyecek olan Flippy Bird oyunumuzda daha önce hiç görmediğiniz kadar gerçekçi bir sistem ile baş başa kalabileceksiniz.

Harika grafikleri ve ses efektleri ile de sizleri kendine bağlayabilecek olan Flippy Bird oyunumuzda maceranın kalbinde olacaksınız.

Eğer sizler de reflekslerinize ve anlık stratejilerinize güveniyorsanız o zaman bu şaşkın kuşu olabildiğince uzağa uçurmaya çalışın ve asla borular çarpmayın.

Flippy Bird oyunu android işletim sistemli mobil araçları kullananları bekliyor. Peki siz onlardan biri misiniz?

                                                                                   TIKLA İNDİR

Yorum Gönder

 
Top