0

Truck Simulator 3D

Truck Simulator 3D oyunumuz sayesinde sizler mobil araçlarınızda daha önce hiç yaşamadığınız kadar gerçekçi tır kullanma deneyimleri ile baş başa kalacaksınız. Birbirinden güzel grafikleri ve ses efektleri ile sizlerin karşısına gelecek olan Truck Simulator 3D oyunumuz için hazır mısınız?

Android işletim sistemli mobil araçlar için özel olarak geliştirilmiş olan Truck Simulator 3D oyunumuz tamamen ücretsiz bir şekilde indirilip oynanabiliyor. Birbirinden gerçekçi kontroller ve mükemmel dinamik gameplay sistemi ile bu oyuna bağımlı kalacaksınız. Bizden demesi...

Truck Simulator 3D oyunu ile bir kamyon simülatörü tam hassas sürüş simülatörü deneyimini sunmadığını anlayacaksınız çünkü bu oyunda her şey o kadar gerçekçi ve güzel ki sahip olduğunuz en farklı maceraları bu oyunda yaşayacaksınız.

Ekrandaki direksiyon, hızlanma ve fren pedalları ile arabanızı kontrollerine varana kadar size yaptıracak olan Truck Simulator 3D oyunumuzda ihtiyacınız kadar geriye iletmek veya dişlilerini değiştirme sistemine bile el atabileceksiniz.


Truck Simulator 3D Oyunumuzun Genel Özellikleri:
  • Sizler ekranda kaydırarak kamera görünümünü değiştirebilirsiniz.
  • 10 farklı seviye ve ücretsiz sürüş modunun keyfini çıkartabilirsiniz.
  • Gece ve güneşli düzeyleri ile farklı maceralar yaşayabilirsiniz.
  • Büyük sesler ve patlamalar yaşayabilirsiniz.
  • Kullanımı kolay bir deneyim içinde kendinizi gösterebilirsiniz.
Kaynak Googleplay

                                                                                     TIKLA İNDİR

                                                                     

Yorum Gönder

 
Top