0
Başbakan'ı twitter'da eleştirdiği için sınır dışı edildiği iddia edilen Today's Zaman yazarı Mahir Zeynalov hakkındaki gerçeği Emniyet Genel Müdürlüğü açıkladı
Zaman gazetesinin internet sitesinde, provokatif yazılarıyla tanınan Today's Zaman yazarı Mahir Zeynalov'un sınır dışı edildiği haberi manşetteydi. Buna sebep olarak da Zeynalov'un Başbakan Erdoğan'ı eleştiren twetler atmış olması gösteriliyordu. Zaman Gazetesi Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı da twitter hesabından benzer iddialarda bulundu. Hürriyet gazetesi de Zeynalov'un attığı tweetler sebebiyle sınır dışı edildiğini yazdı. Ancak Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gelen açıklama, işin gerçek yüzünü gösterdi.


Türkiye'yi terör örgütü el-Kaide'ye destek veriyor gibi göstermeye çalıştığı iddia edilen, hakkında, yalan beyanda bulunmak, iftira, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçlamaları bulunan yazarı Mahir Zeynalov, oturma izni dolduğu için sınır dışı edildiği ortaya çıktı. Emniyet Genel Müdürlüğü bugün yaptığı açıklamada Mahir Zeynalov'un sarı basın kartının bulunmadığı ve oturum izni süresinin de 31 Aralık 2013'te dolduğu için sınır dışı edildiğini bildirdi.

SABAH

Emniyet'ten Zeynalov açıklaması


Yorum Gönder

 
Top