0


Lenovo, Intel'in yeni Haswel CPU'larını taşıyan yeni T,S ve X serisi ince laptopları ile Berlin'deki IFA fuarında gövde gösterisi yapıyor.
17 SAAT ŞARJ SÜRESİ
Laptop'ların en çarpıcı özelliklerinden biri, tek bir şarj ile 17 saate yakın bir süre çalışıyor olabilmeleri. 14 inç ekrana sahip olan T440s ve T440 modelleri, küçük ve ince boyutlarıyla Haswell'in enerji tasarruf yeteneğini birleştirerek 17 saatlik çalışma ömrüne ulaşıyor. Ultrabook'ların ince yapısı ile ThinkPad'lerin kalınlığı arasındaki farkı azaltmak için laptop'ları yüzde 20 daha ince tasarlayan Lenovo, bu sayede Ultrabook'lar kadar hafif ve zarif bir tasarıma kavuşmuş. Öte yandan, Trakcpad'i de yüzde 45 daha fazla genişleten Lenovo, Windows 8'in de daha rahat kullanılmasını sağlıyor.
Cihazda Full HD ekran, 1 TB SDD, AC 802.11ac WiFi bağlantısı ve opsiyonel olarak 4G bağlantısı bulunuyor. ThinkPad X240 ise daha da ince yapısıyla, mobil kullanıcıları daha da mutlu ediyor. Arkadan aydınlatmalı klavyeye sahip olan bilgisayar opsiyonel olarak dokunmatik ekranla gelebiliyor. Ekran boyutu ise 12,5 inç. ThinkPad S440 ise 14 inç, S540 da 15 inç'lik laptoplar olarak piyasaya çıkacak. Elbette bu modellerde de Haswell işlemcileri bulunacak.

Kaynak haberoku24.com

Yorum Gönder

 
Top