1
HTC One akıllı telefonun halefi HTC M8’in defalarca bilgileri sızdırılmıştı. Özellikle cihazın tanıtımının yaklaşması ile cihaza ait bilgiler son aylarda daha yoğun olarak gelmeye başlamıştı. Şimdi de cihazın ilk kez canlı görüntüsü sızdırıldı.
1391595580_m8.jpg
Mart ayında New York’ta tanıtılacağı iddia edilen HTC’nin yeni amiral gemisinin daha önce cihazın arka paneli sızdırılmış görüntülerini, sanal düğmelerini ve Ultrapixel kamerası hakkında bilgileri görmüştük. Bugün HTC M8’in ilk kez canlı görüntüsü geldi.
Arka kısmının görüntülendiği resimde cihazın ikiz kamerasının çift flaş özelliğine sahip olduğunu görebilirsiniz. Ancak daha önce olacağı iddia edilen parmak izi sensörü görünmüyor. En azından varsa bile arka kısımda olmadığı kesin.
Şimdiye kadar gelen bilgilere göre HTC M8, Snapdragon 800 yonga seti üzerinde çalışan bir 5 inç 1080p ekran ve bilinmeyen ancak muhtemelen 4 megapikselden daha yüksek çözünürlükte UltraPixel kamera özelliği ile gelecek. Cihazın New York’ta düzenlenecek lansman ile Mart ayında piyasalarda olması bekleniyor.
http://www.teknolojioku.com/haber/htc-one-2-ilk-kez-canli-goruntulendi-16499.html

Yorum Gönder

 
Top