0
ViewSonic, Super Clear teknolojisine sahip monitörleriyle yüksek donanım gücü, kullanıcı dostu görüntüleme çözümleri ve üstün görüntü kalitesini bir araya getiriyor. ViewSonic, üst sınıf monitörlerde kullanılan IPS, PLS, VA, MVA ve ADS ekran panellerini tek çatı altında topladığı Super Clear teknolojisini, farklı model seçenekleriyle pazarın her segmentinde hem bireysel hem kurumsal kullanıcılarla buluşturuyor. Bu kapsamda monitörlerini VA, VX, VG, VP, TD ve VSD olmak üzere altı farklı seri ile pazara sunarak farklı ihtiyaçlara çözümler sunuyor.
1390382338_va2214s-left-logo03.jpg
Ev, Küçük Ofis Kullanıcıları ve Tasarımcılar için ViewSonic VA Serisi
VA serisi, üst seviye paneller kullanmasına rağmen uygun fiyatlarla satışa sunularak giriş seviye monitör arayanlar için uygun çözümler sunuyor. Super Clear teknolojisi sayesinde 178°/178° geniş görüntüleme açısı sunan ayrıca Full HD çözünürlük ve 3000:1*statik kontrast özeliklerine sahip olan VA2349s ve VA2214s modellerinin Türkiye’de satışına başlandı. 23” ve 22” ekran boyutlarındaki VA2349s ile VA2214s hem ev ve küçük ofisler hem de profesyonel tasarımcılar için en uygun çözümü sunuyor.
1390382355_vx70-series-frameless.jpg
Oyuncular, İdeallerindeki Monitörü Viewsonic VX Serisinde Buluyor
Sıkı oyuncular için düşük tepki süresi ile dikkat çeken VX serisi öne çıkıyor. Türkiye’de teknoloji severlerin beğenisine sunulan yeni VX2770sml-LED modeli, şık ve ince çerçeveli tasarımı, 30.000.000:1 MEGA dinamik kontrast oranı, 178°/ 178° geniş görüntüleme açısı ve 27” boyutundaki Full HD çözünürlük sunabilen ekranıyla filmler, oyunlar ve diğer uygulamalar için en iyi görüntü performansını sunuyor.
1390382373_vx70-series-mhl-20130110.jpg
Kurumlar ve İş Profesyonelleri ViewSonic VG ve VP Serisi ile Bir Adım Önde
Kurumsal-profesyonel iş segmentinde çözüm arayanlar için VG serisi, 20” ila 27” arasında sunduğu geniş ürün yelpazesi, üstün ergonomi özellikleri ve 3 yıl kapıdan kapıya garanti ile kurumların ihtiyaçlarını karşılıyor. Fotoğrafçılık, grafik tasarım, video prodüksiyon alanları, çoklu monitör uygulamaları, WQHD çözünürlük ve düşük delta değerleri gibi çözümler içinse VP serisi üst seviye panelleriyle, en profesyonel çözümleri sunuyor.
ViewSonic TD ve VSD Serisi Monitörler Yenilikçi Çözümler Sunuyor
POS cihazları, kiosk ve bilgi masaları, eğitim kurumları ve mağaza için tanıtım gibi dokunmatik çözümlere ihtiyaç duyulan alanlarda kullanmak için ViewSonic’in dokunmatik ekran paneline sahip TD serisi öne çıkıyor. İşini bulut üzerinden gerçekleştirmek ve Citrix çözümlerini kullanmak isteyen içinse Android işletim sistemiyle akıllı çözümler sunan VSD akıllı monitör serisi yer alıyor.

Yorum Gönder

 
Top