3
WordPress İletişim Formu Eklentileri
WordPress İletişim Formu ve Formları Eklentilerini Bu Makalemizde Paylaşıyoruz. WordPress iletişim formu eklentileri ni eklenti isimlerinde bulunan linki tıklayarak indirebilirsiniz. 7 Adet bulunan wordpress iletişim formu eklentileri aşağıda listelenmiştir. İyi kullanmalar.
Contact Form 7: Oldukça kullanışlı ve basit olan bu eklentiyle çok kısa sürede formlar hazırlayabilirsiniz. Hazırladağınız formlar AJAX, CAPTCHA ve Akismet spam filtresi destekli olabilir.
Contact Form 7 Widget: Yan menülerde(sidebar) Contact Form 7 eklentisini kullanarak oluşturduğunuz formları gösterebilmenizi sağlar. Çalışması için Contact Form 7 eklentisi yüklü olmalıdır.
Contact Form Captcha: Oldukça basit bir form eklentisi.. Eklentiyi yükledikten sonra ayarlar kısmından mail adresinizi girin ve formun gözükmesini istediğiniz sayfada ya da yazıda <!–contact form–> kodunu ekleyin. CAPTCHA korumalı formunuz bu kadar kolay bir şekilde hazırlanacaktır.
Fast and Secure Contact Form: 3 adımda kurulabilen iletişim formu eklentisi… CAPTCHA ve Akismet desteği bulunuyor.
WP Flex Contact Form: Flash ile yapılmış bir iletişim formu eklentisi.
Easy Contact: Kolay kullanımlı XHTML tabanlı iletişim formu eklentisi.. [easy-contact] kodunu istediğiniz sayfaya ya da yazıya ekleyerek formu kullanabilirsiniz.
MM Forms: Formu dolduran kişiye teşekkür mesajı göndermek gibi ekstra özellikleri olan kolay kullanımlı iletişim formu eklentisi.

Yorum Gönder

  1. Güzel eklentiler. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Bende arıyordumda güzel bulamadım Contact Form 7 çok güzel onu kullanıcam.

    YanıtlaSil
  3. Contact Form 7 Hoşuma gitti.:)

    YanıtlaSil

 
Top